Blogger Layouts

:: kawan-kawan ::

:: apabila 3 SET menyerbu KL-part 2

ehem3.......
assalamualaikum w.b.t....
sambungan drpd part 1....

1'st day di Kuala Lumpur.....

ermmm......da ckp kan lam previous entry yang kami ni duk kat utm kl.....
so.... pg tu.....kul 7 pg klu ikutkan da kne berkumpul.....
sbb nk sarapan and ikutkan kul 8 da kne gerak...
sebab kami nk pegi KLIA.....
utm kl-klia adalah lam sejam lbey....
tp bese la kan.....
klu da namenye anak dara dan terune.........
dalam kul 8.15 gak r kami gerak.....
kuar2 je.... da jammed.......arghhh....tekanan!!!!
hahaha...padahal bukan ak yg bawak bus pun.....:)

smpy2 je KLIA.....
kami bergerak ke DCA tower......
kat sane.... kitorg dipecahkan kepade 2 group....
sebab xle nk masuk rmy2 lam bilik kawalan tu....
so...ak grup yg kedua......
kami berada di luar bilik kawalan....
smbl memerhati pemandangan sambil berphotoshoot dr tower tu......
so... enjoy da pics.....
hahaha.... cane??? byk x gamba??
ni baru 1%.....
klu 100% ???
sebenarnye.... ak maen letak rambang je gamba ni....
gamba b4 masuk menara kawalan, kat dlm menara....kat bilik kawalan....
gamba otw nk g menara pun ade.....
heee~
tp yg penting...bile kat bilik kawalan tu...byk gak la input yg dpt......:)



p/s : ad teka-teki kali ni.......

kenape bila masuk menara kawalan, kite ketawe???
hahaha.......

6 comments:

shahjiehan said...

hotel mike mike want to take off!! ...

hahhaa.. bahasa pelik lak.. a-alpha, b-bravo, c -charlie.d delta... x-xray,z-zulu


kan kan..korang x phm kan

siti habsah said...

siyes xpaham.....adeyhh....

KiN said...

prasan x muke abg yg guide kita kt control tower to ada gaya fikri....

KiN said...

prasan x muke abg yg guide kita kt control tower to ada gaya fikri....

siti habsah said...

haha.... bole la.....klu rambut same...mungkin lg nmpk....:P

. . . h u s n a . . . said...

haha.. aku bru bce sume post ko !!!!